Hår-dag!

Idag hade vi en riktig hårdag! :) Inte Hård-ag :) utan, HÅR dag! :) ha ha jag vill ju så gärna vara fin när jag ska börja jobba imorgon så idag gick jag till min älskade frisör (grymmast i världen är hon, tack tjejen!) och hon gjorde mig blond, åter igen! och Frederica fick sin första klippning, hon var jätte duktig och super glad. Det blev inte så jätte kort men vi fick bort det mesta av det slitna håret som hon har haft sedan födseln, vi har ju aldrig klippt henne förut! :) jag grät en skvätt... aja, känslosam som man är och sparade lite hår från min älskade dotter att spara i hennes "baby-låda" som vi har här hemma. Igor fick sig en omgång också, han blev ascool! Bäst av oss tre! Han hade en bild av hur han ville ha det och det blev till och med bättre i verkligheten! Vad ska jag nu göra med alla brudar som vill ha min extremt sexiga man? :) älskar honom såååå mycket! här har ni lite bilder från idag, och lunchen hos min mamma efter salongen.
Min princessa fick lite hårfärg hon med!
Är inte han så J-A häftig??? :) mmmmmmm
Jag med mamma, hon följde med oss hem sen och umgicks med flickorna och mig
Jag i min snygga blonda färg! :)
och en massa pappa-bus!
Amely var den enda som inte fick nåt gjort med sitt lilla hår men nästa gång som blir det väl att vi rakar av allt

Söndag kväll

Nu sover våra små och vi ska umgås! Vill också tacka fina Betty för besöket! Alltid välkommet! Bilden är tagen av Frederica, min personliga fotograf

Otur med bilen

Idag hade vi otur med bilen heeeela dagen! Ufffff! Ska sova nu, trött. Här på bilden är jag i morse, Frederica tog bilden i smyg! :)