Wall of fame

Vi lekte lite med höst temat. Lönn passar bäst. Färglägg och vänd löven för att göra ett avtryck på ett papper, rita med svart konturer, klart! 


Svärmor

Tack Gud för en svärmor som min! Hon är kvar till slutet av november och lagar all mat hemma, sköter om barnen, berättar sagor, tvättar, städar och alltid finns där när mån av oss behöver prata av sig! 
Hon är helt fantastisk! 
Inte minst så lånar hon ut sin bröst att gosa på till det yngsta barnbarnet Joshua för att levande snuttetrasa läs Jag! ska få lite fri tid för att göra annat än ligga och sova med honom hela dagarna. Tro mig, det är ganska uttröttande! 😉


Börja om?

Bloggen har legat nere i snart två år.
Är jag lat? Nej, har bara inte prioriterat att exponera mig här. Livet har varit turbulent med barnafödandet, livet som ensammamma ett bra tag och all den vanliga karusell som snurrar utan att jag kan eller vill för den delen att den ska stanna och jag ska kliva av. För vitsen med livet är själva resan dit och inte slutdestinationen! 

Som sagt, välkommen återigen hit!
Säg hej till familjens ganska färska medlem, Joshua Ronny Pettersson, fem månader fyllda den 28 september. Harmonin definierat i en enda bäbis! 

Lovar inte förmycket men ska göra mitt bästa med uppdateringar varje dag. Dock är detta ingen flashig blogg med snygga bilder, vältränade kroppar, nyttig mat fint upplagt på en tallrik, spännande resor, senaste mode eller cleanaste inredningen! Detta är blogg om min vardag och kanske ett sätt för mina närmaste att följa mitt liv i bloggen! Vem vet, kanske kan det vara intressant för nån utomstående att kika in, lämna då en kommentar, jag lovar att besvara! 😉